Tävla med noveller, är det värt det?

2 svar

  1. Annah Oj skriver:

    Jag har kämpat som tusan för lyckas med mina noveller, deltagit i 15 novelltävlingar på ett års tid (började skriva noveller för ett år sedan) och skickat noveller till veckotidningar. För mig är det jätte viktigt att vinna och lyckas, det är ett kvitto på att jag vet vad jag håller på med och inte inbillar mig att ”jag kan skriva”, varje förlust/refus är en uppmaning att fortsätta och bli bättre för mitt slutgiltiga mål: lyckas med den där stora romanen.
    Att vinna i liten skala med noveller är också viktigt då det är ett sätt att bygga mitt CV. Och tänk, jag var en av de vinnande novellerna för Emelie Kempes novelltävling Jul igen, och jag har sålt en novell hittills för Året runt. Ge aldrig upp alla andra där ute, för till slut så måste framgången nå fram! Tack för din sida, kolla ofta efter nya tävlingar! / Annah Oj (www.annah-oj.se)

    • Anna Hellqvist skriver:

      Hej Annah! Och tack för din kommentar. Nä visst är det så att man aldrig ska ge upp. Den som inte tränar kommer heller aldrig att ha en chans att vinna. Så det är bara att köra på. Vi blir bara bättre och bättre på att skriva till skillnad från den som spelar 😉 Grattis till din vinst och till din försäljning! Fortsätt så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close