Ta till vara på det som finns i närheten

3 svar

 1. Jörgen Brorson skriver:

  I dag satte jag på mig en grå t-shirt, får nog ta något långärmat utanpå den, för vädret är både grått och lite kyligt. Till höger om mig har jag mitt sovrumsfönster, inramat av ett par fina gardiner, som ser ut att vara handbroderade. Köpte dem i en hemslöjdsaffär uppe i Orsa för många år sedan. Vi låg på campingen där med vår husbil.
  Nu hoppade grannens katt upp på min altan, ser jag. Det är en äkta bonnkatt, väldigt fin. Hon tittar på mig genom fönstret och önskar mig en god natt.

  • Anna Hellqvist skriver:

   Härligt! Vilket bidrag. Det där är en bra början på en historia som du skulle kunna utveckla 😉

   Själv hade jag också en grå tröja och till höger om mig låg det en katt = ”grå katt”

   • Jörgen Brorson skriver:

    Tack Anna ! Ja det var en kul ide med en så enkel start på en historia. Ska praktisera den när jag sitter där och inget kommer på pränt.
    Ha det så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close