Så var det ju det här med Google och SEO

4 svar

 1. Pernilla skriver:

  Anna, nu har jag två veckor i rad hamnat på nån som ”lottar” ut en iphone när jag klickar på länken om sökoptimering för WordPress. Vet ej om jag gör något fel eller om det är något fel?

  • Anna Hellqvist skriver:

   Menar du när du klickar på min länk? Konstigt i så fall. Jag använder mig av adblocks så jag brukar inte råka ut för något men stoppade den nu och testade första länken. Hamnade då på nån konstig sida. Stängde ner den och testade igen. Då hamnade jag där jag skulle.

   Om du inte har installerat adblocks i chrome än så är det ett tips 😉

  • Anna Hellqvist skriver:

   P.S jag har tagit bort annonserna som fanns på min sida nu. Det kan vara de som ställer till det. Och så vill jag inte ha det så testa igen och låt mig få veta hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close