En del av mitt årslöfte

5 svar

 1. Kim M Kimselius skriver:

  Låter som ett härligt löfte till sig själv. Noveller är ett perfekt sätt att få ur sig ord, när tiden inte riktigt räcker till för en hel bok.
  Fortsätt skriv!
  Kram Kim 🙂

  • Anna skriver:

   Tack Kim! Det ska jag göra. Blir så glad när jag börjar och märker att det bara flödar ur mig. Trots att jag legat i träda några månader.

 2. Eva Ullerud skriver:

  Som skrivande människa har man aldrig tråkigt på tåg! Igår filade jag på en barnbok på vägen till och från Lund, det hade inte alls varit liga lätt att göra om jag kört. Heja Skånetrafiken!

  • Anna skriver:

   Ha ha ja det där att jobba på tåg är riktigt bra. Men tyvärr har jag upptäckt att det finns vissa tåg som funkar bättre och vissa sämre. Tåg i Bergslagen från Gävle mot Mjölby är fantastiskt behagligt och bra att jobba på.Vi kanske skulle studera det där lite mer och skriva en handbok om vilka tåg som är bäst att jobba på 🙂

 1. 1 november, 2015

  […] började detta året med ett löfte till mig själv om att skriva noveller, minst en i månaden. Nu kan jag ju tycka att det inte är att ta i […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close