Boktips för dig som skriver

7 svar

 1. John Nixon skriver:

  Bra recension. Jag själv läste de första 50-60 sidor om Kims vägen till att bli en författare i en svep, som är ytterst ovanlig för mig när jag läser på svenska.

 2. Kim M Kimselius skriver:

  Åh, så fint du har skrivit Anna, stort tack för den underbara recensionen. Blir faktiskt tårögd över ditt beröm. Det värmer ända in i hjärteroten. Tack <3
  Kram Kim

  • Anna Hellqvist skriver:

   Jag var bara ärlig Kim 😉 Som Ann brukar säga ”brutalt ärlig”. Men skulle jag jamsa med skulle jag knappast bidra till din utveckling. Om du inser och vågar erkänna hur bra du är även för dig själv kommer du ändå aldrig tappa den du är och bli arrogant (som vissa andra författare, de var troligtvis sådana redan innan debuten), du är inte en sådan person. Din ödmjukhet består. Kram!

   • Kim M Kimselius skriver:

    Åh, så fint, tack. Nu rinner tårar av glädje. Så skönt, för nyss grät jag över pappa. Minnen…
    Ska ta till mig dina ord och försöka inse att jag skriver bra. Tack <3
    Kramar Kim

 3. Anna skriver:

  Jag har läst den, fast inte från pärm till pärm. Hennes egen historia om hur det gick för henne att bli författare är som en saga – helt otroligt fantastisk. Vilka ups and downs!
  Som handbok är den en guldgruva. Jag kommer alltid ha den i min bokhylla inom armslängd avstånd, även om jag inte kommer läsa i den ofta, så finns den där. När jag behöver den. Kim är otrolig på många sätt.

  • Anna Hellqvist skriver:

   Just det där att den innehåller allt, gör att man kan återvända och läsa det man behöver just då och samtidigt bli så härligt inspirerad. Det är verkligen en positiv bok så ja, den får en plats i bokhyllan i arbetsrummet, helt klart 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close